Våre tjenester


REPRASJON AV LANDBRUKSMASKINERVi kan hjelpe deg meg feilsøking, service og reprasjoner av dine landbruksmaskiner. Ta gjerne kontakt uansett om det er gammelt eller nytt utstyr som trenger service. Vi skaffer  nye deler og/eller bygger om ditt utstyr etter ditt ønske.

Ta kontakt så lager vi et tilbud til deg!


Mai 2020 ble vi servicepunkt for Orkel her på Helgeland, vi har derfor endel lagerførte varer fra Orkel sitt sortimang.


REPRASJON AV ANLEGGSMASKINERVi kan hjelpe deg meg feilsøking, service og reprasjoner av dine anleggsmaskiner med tilhørende utstyr. 


Nå tilbyr vi også årskontroll av dine anleggsmaskiner, prisen pr. årskontroll er fra 999,- eks. mva. Men kjøper du årskontroll samtidig som vi utfører service på din maskin gir vi deg 20% på kontrollen. Har du mange maskiner som trenger kontroll kan vi lage et pakke-tilbud til deg. TILPASSING AV KOMPONENTERHar du en maskin eller noe utstyr som du ikke er helt

fornøyd med? Føler du det kunne vært gjort en utbedring?


Ta kontakt så finner vi en løsning.


Vi bygger om og tilpasser etter kundens ønske, slik at du blir fornøyd. 


 HYDRAULIKK


Vi har slangepresse i arbeidsbilen slik at vi kan reparere lekasjer ute hos kunder.


Vi har også et godt samarbeid med lokale levrandører innen hydraulikk, slik kan vi tilby alt fra et enkelt slange bytte til mer avanserte løsninger. Slik som ombygginger, ventiler, ny montering m.m SVEISINGHar du noe som trenger reparasjon i form av sveising, eller kankje noe trenger en utbedring/forsterkning etc. Da kan du kontakte oss, og vi vil komme på en befaring.